Tots els servicis d’una mateixa font

La teva agència de marketing digital

El nostre desig Fer-te feliç

Consultoria

Des de l’’anàlisi de les necessitats fins a la consulta del sistema tècnic fins a tallers, oferim un suport integral en la realització del teu projecte web. També formem els teus empleats en les respectives tecnologies web.

Desenvolupament

Realitzem el teu projecte web en molt poc de temps I ho optimitzem en processos iteratius. Una vegada en línia, et continuem recolzantt amb informes I panells, actualitzacions de seguretat, hosting I manteniment de la teua pàgina web.

Marketing

“Content is King Kong” I el nostre objectiu és posar la teua marca o producte en el centre d’atenció. Amb campanyes digitals individuals, influencer I “content mmarketing”. Treballem creativament I orientats al rendiment d’acord amb KPIs mesurables.

Col·leccionem Èxits

Nombroses relacions a llarg termini amb una estreta col·laboració personal i molts projectes exitosos són la millor prova del nostre amor pel nostre treball. Estos són alguns d'ells:

Polifacètic Xetto ara també sap Web

Per al website relaunch del sistema de transport i càrrega Xetto hem decidit utilitzar el CMS TYPO3 perquè ofereix diversos avantatges. El manteniment de les pàgines pot ser realitzat còmodament pel client. Fins i tot la creació de noves pàgines de contingut és possible sense coneixements de programació. El nou disseny i el plantejament "mobile-first" garanteixen un lloc web modern i d'última generació.

Teràpia de xoc digital per al lloc web del fabricant de dispositius mèdics

La força innovadora del fabricant de tecnologia mèdica OPED es reflecteix ara també en el lloc web completament redissenyat: Els viatges d'usuari específics del grup objectiu, el disseny modern i la navegació intuïtiva proporcionen una plataforma que val la pena veure, i que el client podrà mantenir fàcilment pel seu propi compte, gràcies al CMS TYPO3.

Desenvolupament i suport del lloc web

Des de 2006, coma ha estat a càrrec de la presència en línia de la cadena electrònica de consum SATURN i ja ha fet de tot, des de promocions de productes i sorteigs fins a butlletins informatius, campanyes de bàners i microsites complets. Gràcies als nostres molts anys d'experiència, entenem les interrelacions del gegant de l'electrònica i alhora som com a agència prou flexibles com per intervenir ràpidament, lluny de deployments oficials.